SUMMITUL DESPRE PROCRASTINARE

 

Un eveniment de excepție care a adunat strategii, sisteme și secrete din interior, folosite de oameni care au făcut ceva cu viața lor... chiar dacă încă procrastinează.

Vreau să văd înregistrările de la Summit

ESTE PENTRU TINE DACĂ

  • ​ai un vis și nu știi cum să te apuci de treabă
  • ​​ești la început de drum și ai nevoie de inspirație și strategiile celor care au reușit acasă, în România
  • vrei să faci o schimbare în carieră și nu ești sigur în ce direcție să o apuci
  • ​ești antreprenor și ai nevoie de modele de succes din „piață”, reale
  • ​vrei să știi care au fost și sunt „strategiile” invitaților la Summit de a merge până la capăt
  • ​ești curios de cum gestionează momentele de „nu am chef” sau „nu îmi vine”
  • ​vrei să afli ce fac ei atunci când îi apucă îndoielile sau fricile
  • cum fac ei să se motiveze să facă lucrurile neplăcute de pe drum
  • ​ești curios de cum se organizează ei ca să fie cât mai eficienți

INVITATI SUMMIT 2021

O combinație inedită de educatori, antreprenori și în primul rând oameni, care să îți ofere un exemplu și inspirație pentru depășirea momentelor de amânare, lălăială și delăsare.

Zoltan Veres

Moderatorul Summit-ului

Expert în dezvoltarea inteligenței emoționale
 

Petre Nepot

Expertul din „umbră”

Psiholog clinician, terapeut

Eusebiu Burcaș

Trainer, coach și

consultant de business

Andreea Stör

Profesoară de design floral, 

Fondator și owner Floristic Art International

 

Bogdan Pandea

Fondator & Owner franciza Captain Bean,

Fondator & Owner brandul Gorunn

Camelia Bara

Trainer și Educator

de Feminitate

 

Florin Păsat

Trainer, coach

Fondator „Atrage abundența în viața ta!”

 

Marius Simion

Master trainer NLP

Fondator NLP Mania
 

 

Gabriel Molnar

Owner and CEO Florăriile Magnolia

Florin Roșoga

Antreprenor, autor

Fondator Podcast „Antreprenori care inspiră”
 

 

Cornelia Ștețco

Co-owner și Sales Manager

Impakt Imobiliare
 

 

Daniel Zărnescu

Antreprenor, marketer, blogger, trainer, coach, editor, scriitor (și astea doar pe plan profesional

Răzvan Cuc

Owner master-franciză

RE/MAX România

Tiberiu Moisă

Director General Adjunct

Banca Transilvania
 
 

 

FORMA ÎN CARE POȚI ACCESA SUMMITUL

 

13 interviuri structurate pe bază de întrebări, care să îți reveleze secretele pe care le-au folosit și folosesc invitații în domeniile lor specifice, ca să depășească momentele dificile, greoaie și să ajungă să obțină ceea ce și-au propus.

Toate discuțiile au fost moderate de Zoltan Veres.

Ai acces pe viață la înregistrări. (poți amâna să le vezi, dar poate totuși nu vrei să faci asta 😎)

Vreau acces la aceste materiale!
1. Deschidere Summit: Zoltan Veres și Petre Nepot - Psihologia din spatele procrastinării. De ce nu te lasă creierul să faci ce știi că trebuie făcut? Cum depășești biologia acestui scurtcircuit care te face să amâni lucrurile importante?
2. Interviu: Eusebiu Burcaș Finanțele personale și procrastinarea. Cum ajungi să construiești obiceiurile necesare pentru bunăstarea financiară? Cum faci să nu amâni economisirea? De ce cheltui banii aiurea?
3. Interviu: Andreea Ștör Viața de „artist” și procrastinarea. Cum faci să îți urmezi pasiunea? Când ai nevoie de inspirație să faci ceva, cum obții când inspirația nu vine? Cum respecți ce îți asumi și să fii și creativ?

4. Interviu: Bogdan Pandea - Cum urmezi un vis până la capăt. Ce faci când ai o idee ieșită din comun și te înțeleg foarte puțini oameni? Ce faci cu cei care nu înțeleg ce vrei și te judecă sau își pun bețe în roate?

5. Interviu: Camelia Bara - Femeile care amână. Ce să faci ca femeie dacă nu reușești să te organizezi și să faci ce îți propui? Cum depășești fluctuațiile emoționale? Cum să gestionezi ca bărbat aceste „inconsistențe”?                                        

6. Interviu: Florin Păsat - Cum ieși din „copleșeala” dezvoltării personale. Cum reușim să scăpăm de prea multă teorie și să punem în practică? De ce, deși știm multe lucruri, nu aplicăm? Cum decizi ce metode ți se potrivesc cel mai bine?

7. Interviu: Marius Simion - NLP și procrastinarea. Cum folosesc NLP ca să depășesc momentele de blocaj? Tehnici simple de automotivare, tips & tricks să treci cu bine peste momentele de regrete și luptă cu tine.

8. Interviu: Gabriel Molnar - Cum ajungi lider de industrie la nivel național. Cum urmezi un vis, chiar dacă lumea spune că ești nebun? Cum te ții de ce ți-ai propus, atunci când ești pionier în ce faci?

9. Interviu: Florin Roșoga - Cum transformi un hobby într-un proiect de vocație. De unde îți vin idei de proiecte? De unde știi dacă este bună ideea? Cum îți menții motivația când ceva este doar un „side project”?

10. Interviu: Cornelia Ștețco - Femeie de afaceri în lumea bărbaților. Cum faci față presiunii performanței ca femeie? Cum depășești momentele în care nu ești susținută? Ce faci cu fluctuațiile emoționale care apar?

11. Interviu: Daniel Zărnescu - Cum îmbini rolurile din viață fără să cedezi. Cum faci să nu cedezi când ai multe activități și proiecte? Ce faci când multă lume îți solicită atenția? Cum te organizezi să le duci pe toate?

12. Interviu:  Răzvan Cuc - Cum depășești momentele dureroase din business. Cum te ridici după ce nu îți iese ceva (cum ai plănuit)? Ce faci când alții te încurcă? Cum faci ce trebuie făcut chiar dacă nu ai chef?

13. Interviu:  Tiberiu Moisă - Cum faci față presiunii unui sistem complex de oameni și proiecte. Ce faci când ai senzația că nu poți controla lucrurile? Cum duci acest nivel de responsabilitate? Cum te împaci cu deciziile care nu depind de tine?

14. Închidere Summit: Zoltan Veres și Petre Nepot - „Concluzii și actionable steps”

EVENIMENTUL ONLINE CARE SE PUNE PE PROCRASTINARE

Un eveniment online cum nu ai să vezi dacă amâni să vezi măcar înregistrările! :)

Înregistrările de la Summitul despre Procrastinare

85 lei

  • Acces pe viață la cele 13 interviuri cu invitați unul și unul din cadrul „Summitul despre procrastinare”
  • Soluții concrete prin care aceștia au reușit să depășească momentele dificile și au ajuns să obțină ceea ce și-au propus
  • Acces pe viață prin aplicația MyKajabi
Vreau să văd înregistrările!

Intră în comunitatea faceconteaza.ro și pe lângă acest summit mai beneficiezi de:

98 lei

plată recurentă

  • 1 întâlnire de suport /lună cu Zoltan Veres, live în grupul de suport pe Facebook;
  •  1 întâlnire de suport/lună cu Petre Nepot,  live în grupul de suport pe Facebook;
  • grup de suport pe Facebook, unde ai parte de susținere și motivare din partea echipei și a membrilor comunității, precum și responsabilizare prin provocări periodice;
  • 1 email săptămânal cu idei de unelte, care să te ajute să faci ceea ce este important pentru tine;
  • acces la cursuri în format video și audio:
    1. Psihologia procrastinării - Petre Nepot
    2. the PROJEQT - Zoltan Veres
  • interviuri cu oameni de afaceri, antreprenori și educatori din diverse domenii de activitate;
  • acces la curs de pe desktop/telefon prin aplicația MyKajabi.
Vreau să devin membru!

CUM A LUAT NAȘTERE ACEST SUMMIT

Acest summit a luat naștere în urma procrastinării efetuate de cei doi „creatori”, Zoltan Veres și Petre Nepot. 

 
Inițial trebuia să fie o carte sau material audio, elaborat de cei doi „masterminds”, dar, deși materialul există deja într-o formă incipientă, ceva lipsea. Ceva nu mergea. Ceva îi făcea să amâne finalizarea lui. 
 
Știi sentimentul?
 
Parcă le era mai ușor să discute despre asta, să tot vină cu idei, decât să pună într-o formă toate informațiile și uneltele pe care le puseseră pe hârtie, prin multe ore de muncă.
 
Apoi a apărut ideea unei platforme, unde mulți oameni să împărtășească din experiența și uneltele lor, ca astfel o comunitate mare de „suferinzi” să poată beneficia de acestea, prin depășirea chinului numit „amânare”, „delăsare”, „tergiversare” sau mai englezește... procrastinare .
 
Așa că, am adunat oameni valoroși, cu o viață în care au creat lucruri valoroase pentru ei și pentru alții și am decis să îi descoasem. Aducând astfel în fața voastră toate secretele lor prin care au ajuns să trăiască o viață despre care ei pot să spună că este un „succes”.
 
De aici fiecare dintre voi va putea găsi inspirație, metode, mici secrete, care să vă ajute să depășiți momentele în care vă împotmoliți și să puteți merge mai hotărâți și încrezători către o viață despre care să spuneți că este „de succes” pentru fiecare dintre voi.
Zoltan Veres
 
Expert în dezvoltarea inteligenței emoționale
Activează în domeniul dezvoltării inteligenței emoționale de peste 7 ani.
A studiat modelul “Six Seconds” de dezvoltare a Inteligenței Emoționale în 2015 și în urma acreditării primite, l-a folosit ca să pună bazele a tot ceea ce predă acum.
 
După procesul de acreditare a început să folosească sistemul SixSeconds ca să îi ajute pe oameni să înțeleagă mai bine „matematica” emoțiilor și modul în care inteligența emoțională îi ajută să fie mai performanți, să construiască relații mai bune, să se înțeleagă și să se tranforme mult mai ușor și mai eficient.
 
În ultimii trei ani a susținut peste 300 de prezentări în toată țară pe subiectul aplicării practice a inteligenței emoționale, prezentări la care au participat peste 50 de mii de persoane.
Petre Nepot
 
Psiholog clinician, terapeut, asistent al catedrei de Psihologie al Universității Spiru Haret

Terapeut colaborator cu diferite centre și asociații pentru copiii cu tulburări de neurodezvoltare (Asociatia Creative Minds, Centrul ATIPIC etc). și pentru intervenție psihologică adulți.

Pe lângă asta desfășoară și activități de mentorat, training și coaching în relațiile cu diferite organizații comerciale.
 
Este preocupat și lucrează cu cazuri de la opoziționismul copilului tipic din pragul pubertății, până la bazele dezvoltării așa-ziselor ”funcții cognitive” la copiii atipici… de la ”simplele” nevroze de zi cu zi ale adultului până la transformarea tendințelor suicidare în mai ”ușoarele” stări depresive.
 
Ce spune despre munca lui: „Am contribuit și eu puțin la transformarea unor decizii radicale în unele mai domoale, mai echilibrate. Aici mă refer la un întreg spectru, de la medierea dintre diversele instanțe beligerante ale aceluiași psihic - persoane cu tulburări psihice, suicidare etc - până la medierea dintre psihice diferite - relații deficitare dintre oameni.”
Eusebiu Burcaș
 
Consultant financiar și antreprenorial

Se ocupă cu eradicarea sărăciei antreprenorilor. Mai exact ajută oamenii să aibă o relație mai bună cu banii, să câștige mai mult, mai ușor și să-i gestioneze mai bine.

Recent a lansat un nou program de management al cash-ului în business „Profit First” care se bucură de mare succes. Rezultatele clienților sunt fantastice prin viteza cu care își schimbă focusul și reușesc să-și rentabilizeze afacerile și să gestioneze eficient fluxurile de cash.
 
Una din cele mai intense experiențe a fost determinată de pandemia începută anul trecut, în Martie. Foarte mulți oameni îl sunau contrariați pentru că nu știau încotro s-o apuce cu afacerile, cu clienții, cu piața. A lansat atunci, în doar câteva zile, un grup de Mastermind de afaceri pe care-l are și acum, după 10 luni și care i-a ajutat pe toți să treacă cu bine prin această provocare. A fost o experiență fantastică prin dedicarea, implicarea și energia participanților. Este de departe cea mai intensă experiență de creștere care i-a confirmat că doar prin susținere reciprocă putem reuși.
 
A adus în mediul antreprenorial românesc câteva metodologii testate și validate la nivel global, în zona antreprenorială.Este certificat să implementeze metodologia Profit First în România și împreună cu colegii lui susține antreprenorii să-și rentabilizeze afacerile și să facă profit lună de lună.
Andreea Stör
 
Profesoară de design floral 
Fondator și owner Floristic Art International
 

Cu o expertiză de peste 10 ani în floristică și peste 20 de ani în business, Andreea este prima profesoară internațională de design floral din România și profesoară de business, primind certificarea oficială în anul 2016, la Essen, unde a reprezentat România, urcând pe scenă alături de marele maestru Gregor Lersch și alți designeri floriști recunoscuți internațional.

A înființat prima școală de design floral din România, Floristic Art International, în anul 2012, prin care ajutat peste 1000 de floriști să prindă încredere în forțele proprii, să își crească numărul clienților cât și a profitului, cu alte cuvinte să își ducă business-urile la un alt nivel.
 
În numai 2 ani de la lansare, școala Floristic Art International a ajuns să fie recunoscută atât pe plan național, cât și pe plan internațional. Astfel, numele României a ajuns în Vestul Europei, în țări precum Anglia, Spania, Germania, Olanda, Belgia, Franța, până în Asia, în țări precum Singapore și Malaysia, unde Andreea a fost invitată de către profesori și specialiști recunoscuți în designul floral internațional să susțină demonstrații și expoziții.
 
Tot în 2012, a pus bazele Asociaţiei Floriştilor Români, cu scopul de a aduce marele public mai aproape de frumos, de natură și de a coagula industria prin educație.
 
Andreea a reprezentat Universitatea București în cadrul Expo Hortus - București ani la rând, unde a susținut demonstrații și prelegeri în fața a peste 600 de studenți și floriști, fiind răsplătită cu titlul de ‘’Membru de Onoare al Consiliului Profesoral al Universității ‘’-București, în prezența dlui Rector Sorin Cîmpeanu și a dlui Ambasador al Olandei în România.
Bogdan Pandea
 
Fondator & Dezvoltator al francizei Captain Bean
Owner & Fondator al brandului Gorunn

Dezvoltă rețeaua de francize Captain Bean la nivel național, în același timp fiind și investitor și partener în Gorunn. Și nu în ultimul rând, este soț și viitor tătic sau poate chiar tătic pe când o să avem acest interviu.

Este antreprenor de 9 ani de zile, mai exact 2 ani de planificare, după care de 7 ani de zile ia decizii pentru a deveni versiunea lui cea mai bună. 
 
După propria declarație, are o rată de succes în afaceri de peste 50% , 5 afaceri deschise , cu 3 încă în picioare. Dar, cadoul care a venit pe lângă afacere este șansa de a participa la conferințe unde poate să transmită participanților experiența antreprenoriatului în stilul său unic.
 
Cele mai mari realizări ale lui sunt franciza Captain Bean - de la local la național a ajuns într-un an de zile și brandul Gorunn cu care a ajuns să domine piața de costume din Cluj alături de partenerul său, Ovidiu Lădar.
Florin Păsat
 
Trainer, coach și consultant de business

Este trainer și speaker din 2001. Începând inițial cu training-uri de marketing, comunicare și management, Florin a fost prins de virusul „dezvoltării personale”. A constatat că funcţionează doar modele centrate pe „OM” şi s-a dedicat artei de a „crește oameni”.

În anul 2012 a decis să combine experienţa de viață acumulată în procesul evoluției personale cu abilităţile de trainer şi speaker şi în acest fel a luat naştere proiectul „Atrage Abundenţa în viaţa Ta!”.
 
De-a lungul timpului a vorbit în faţa a peste 50.000 de persoane, inspirându-i şi motivându-i să treacă la acțiune. A acumulat expertiză în peste 5000 de sesiuni de coaching unu-la-unu, și în multe alte mii de sesiuni de coaching oferite gratuit.
 
Indiferent de vârstă, pregătire sau profesie, participanții la seminarii şi traininguri au apreciat energia şi implicarea lui ca trainer şi „AHA!”-urile realizate ca urmare a discursului lui Florin.
Camelia Bara
 
Trainer și Educator de Feminitate

Cu activitatea începută în anul 2010 – a ținut cursuri, workshop-uri, conferințe, prezentări pe teme de feminitate.

Din 2019 a trecut în online, ceea ce i-a permis să-și extindă, îmbunătățească și îmbogățească toate cursurile.
 
În ultimii ani a studiat psihologia la Facultatea de Psihologie din Cluj și a devenit practician EFT, deoarece, pe lângă faptul că susține femeile în educația lor, îi place să se educe continuu la rândul ei.

Cea mai importantă realizare a ei în domeniul educației femeilor este lansarea platformei „Călătoria Femeii” , proces de dezvoltare a feminității de care s-au bucurat și se bucură in continuare sute de femei.
Gabriel Molnar
 
Fondator și owner al brandului de florării Magnolia

Se ocupă în principal de managementul companiei Magnolia, în sensul în care lucrează cu o echipă de 8 persoane care conduc diverse departamente din cadrul firmei.

Lucrează la creșterea numărului de puncte de lucru, prin acoperirea tuturor regiunilor țării, rezultatul fiind creșterea cifrei de afaceri a companiei de mai mult de 5 ori in 10 ani.
 
A reușit să treacă de la micromanagement și de la a lucra „în firmă”, la un model de lucru bazat pe statistici și la a lucra „la firmă”, astfel încât să aibă mai mult timp disponibil și rezultate mult mai bune. 

 

Florin Roșoga
 
Antreprenor, autor și moderator al unuia dintre cele mai ascultate podcasturi de business din România

A dezvoltat unul dintre cele mai ascultate podcasturi din România, începând-ul cu 6 ani în urmă, într-o perioadă în care podcasturile erau cvasi-inexistente la noi.

A inspirat astfel alți oameni să devină persoane mai bune prin interviurile pe care le-a publicat și a încurajat alți români să creeze conținut valoros prin podcasturi.
 
A derulat sute de campanii de marketing pentru o gamă largă de clienți, în majoritatea cazurilor acestea fiind derulate cu succes. A publicat pe cont propriu 5 cărți. 
 
A lucrat cu sute de clienți din ipostaza de coach sau consultant, ajutându-i să-și dezvolte proiectele. În majoritatea cazurilor colaborările au creat un plus de valoare în viața acestora.
Cornelia Ștețco
 
Co-Owner și Sales Manager Impakt Imobiliare

Motto-ul ei reprezentativ : „Ce nu te doboară te face mai puternic.”

 
Dorința de a aduce un plus pe piața imobiliară și de a forma niște consilieri imobiliari bine pregătiți în meseria pe care o desfășoară a motivat-o să își deschidă propria agenție.
 
În ultimii doi ani de zile a reușit să dubleze echipa de consilieri imobiliari, a investit constant în training-uri de specialitate pentru agenți, a gândit un sistem de lucru foarte eficient, scalabil și astfel a deschis primul birou francizat, după care urmează multe altele.
Daniel Zărnescu
 
Antreprenor, marketer, blogger, trainer, coach, editor, scriitor (și astea doar pe plan profesional)

Faptul că poate jongla cu atâtea roluri deodată, care implică niște abilități, nu este un lucru pozitiv sau negativ, este o simplă informație, un detaliu despre cum s-a format in ultimii 20 de ani.

Este fondatorul editurii StoryCraft Publishing (carte ficțională românească), dar și al editurii Stepout Publishing House (carte psihologică și de dezvoltare personală).
 
Este fondatorul Școlii de Scris, un proiect educațional care oferă pasionaților de literatură, cunoștințe și abilități despre storytelling - până în punctul în care să poată scrie o carte cap coadă, plecând de la o simplă idee.
 
Este autorul a nu mai puțin de 13 cărți (a 14-a o scrie chiar acum.
Scrie articole despre eficiență, productivitate, marketing sau copywriting, fiind citit de aprox. 50 000 de abonați.
 
Ajută oamenii să îsi găsească vocea, metaforic, și să își spună povestea.
Răzvan Cuc
 
Owner master-franciză RE/MAX România

A fost mereu antreprenor, fără să fi fost vreodată angajat, după cum declară el însuși.

Una dintre experiențele lui, cea mai relevantă, este dezvoltarea companiei PlusGSM - o rețea de 60 de magazine partener Orange, cu 270 de angajați și 15 mil de euro cifra de afaceri - vândută la un fond de investiții spaniol.
 
În acest moment conduce RE/MAX România, deținând master-franciza a celui mai mare brand global de real-estate, o rețea națională de 600 de membri - ca parte din structura globală prezentă în 110 țări.
Tiberiu Moisă
 
Director General Adjunct Banca Transilvania

Tiberiu (Tibi) este un bancher cu istoric de implicare în proiecte care au potențialul să schimbe comunități sociale sau economice.

În ultimii 18 ani a participat nemijlocit în povestea de business a Băncii Transilvania, având responsabilități de top management. Pentru Tibi, capitalismul are nevoie de conștiința socială și atunci este firesc ca bankingul să fie despre oameni și comunități. În acest sens, el a demarat sau a pus umărul la mai multe inițiative: crearea BT Mic, startup de finanțare al afacerilor mici.
 
Este președinte al BT Club, fundație care a devenit fanion de educație antreprenorială și de management. 
O altă experiență aparte o reprezintă sesiunile "Antreprenori pe scenă pentru studenți",  în care Tibi este moderatorul unui dialog între antreprenori de marcă și publicul entuziast de studenți clujeni.
 
Președinte al fundației Clujul are Suflet, un centru de zi specializat în educație și asistență educațională pentru adolescenți. Pentru o șansă mai bună de integrare în școala și viața profesională.
M-am gândit destul, nu mai vreau să amân! :)