RESURSE GRATUITE

Fă-ți cont gratuit ca să ai acces la aceste resurse!

" E bine de știut că și oamenii de succes au momente de amânare, atât timp cât nu rămân blocați în inacțiune. Puterea exemplului este foarte importantă, avem nevoie de mentori și de idei bune. Revelația mea este pe drum!"

"De excepție! Felicitări pt tot ce faceți! Sunteți artizanii unor vieți influențate de voi .... oameni profesioniști și cu mult discernământ! Pur și simplu sunteți incredibili! Felicitări! Jos pălăria! Mă înclin cu respect pentru toate resursele care le ați dăruit!"

Psihologia din spatele procrastinării

De ce nu te lasă creierul să faci ce știi că trebuie făcut? Cum depășești biologia acestui scurtcircuit care te face să amâni lucrurile importante?

Cum facem față presiunii  proiectelor și oamenilor

Ce faci când ai senzația că nu poți controla lucrurile? Cum duci acest nivel de responsabilitate? Cum te împaci cu deciziile care nu depind de tine?

Cum depășim momentele dureroase din business 

Cum te ridici după ce nu îți iese ceva (cum ai plănuit)? Ce faci când alții te încurcă? Cum faci ce trebuie făcut chiar dacă nu ai chef?

NLP și procrastinarea

Cum folosesc NLP ca să depășesc momentele de blocaj? Tehnici simple de automotivare, tips & tricks să treci cu bine peste momentele de regrete și luptă cu tine.

Ai observat că sunt momente în care ai senzația că le poți face pe toate?  Parcă trecerea timpului este lentă, aproape „spațioasă”.

Și sunt multe alte momente în care nicicum nu reușești să îți ajungi timpul „din urmă”?

În acest modul al cursului „the PROJEQT” ai la dispoziție 7 „strategii” cu care să poți face diferența.

Până te decizi ce alte unelte vrei de pe platformă, accesează aceste materiale gratuite. 

Îți faci rapid un cont pe platformă și ai acces instant la ele!

Vreau să îmi fac cont